Játékos angol otthon Veled, akár babakortól kezdve?

 
Játékos nyelvtanulás akár születéstől kezdve
 

 

 

Lehetsz kisbabás szülő tele konkrét elképzelésekkel, célokkal, vágyakkal, hogy gyermekedet már pici korától kezdve megajándékozd az észrevétlen, vidám nyelvtanulás élményével...

Lehetsz óvodás korú kisgyermek anyukája, apukája, akiben most ért meg a gondolat, hogy jó lenne előre felkészülni az iskolai nyelvtanulásra, hogy gyermeked ne nyűgként, hanem sikerként élhesse meg...

Lehetsz rutinos nyelvhasználó, aki gyermekének szívesen átadná a nyelvet, csak nem tudja, hogyan... 

Lehetsz bizonytalan kezdő, újrakezdő, aki azzal kapcsolatban is bizonytalan, érdemes-e így belevágni...

Lehet, céltalannak látod a babázás utáni időszakot, amikor vissza kell csöppenned a munka világába... 

 

Miért ne tölthetnéd mindkettőtök számára hasznosan ezt az időszakot? Miért ne turbózhatnád fel a saját nyelvtudásod, miközben gyermeked életébe is bevezeted a játékos angoltanulást?

Ugye milyen jó lenne, ha minden reggel úgy ébrednél, fontos küldetésed van minden napra? 

Ha minden nap úgy éreznéd, a napok sokkal izgalmasabban, tartalmasabban telnek és sokkal szórakoztatóbbak is, miközben látnád, éreznéd, hogy napról napra együtt fejlődtök?

Ugye milyen jó lenne, ha olyan pluszt adhatnál gyermekednek, amit csak Tőled kaphat meg, és amely fejlődésére nézve egész életében meghatározó lehet?

 

 

 

 

 

 

A nyelvtudás nagy kincs. Miért ne adhatnád át az angolt is neki az anyanyelve mellett? Hogyan?

 

Íme egy játék, mellyel észrevétlenül könnyed és vidám az angoltanulás!

 

1. Állati jó csomag

Állati jó csomag

 

Mit tartalmaz?

A csomag tartalma (egyenesen a nyomdából):

 • 30+30 db színes papír alapú kártya lefóliázva az állatkerti állatokról (2x30 db, hogy memória játékként is használhassátok)
Állati jó baba angol kártyák
 • 45 db állatos dominó (szintén lefóliázva)! Állati jó játék! Mi imádjuk! :)
Állati jó baba angol dominók
 • A5-ös angol nyelvű színező és foglalkoztató egyben a játékos gyakorláshoz. Csupa móka és kacagás járja majd át a szobát, amikor ezt használjátok! :) Vidám nyelvtörők (tongue twisters) az állatokról, segítő instrukciók példamondatok és ötletek formájában, hogy Neked csak játszani kelljen a gyerkőcöddel. 
Állati jó színező
 • A3-as poszter, hogy ezek a színes állatkerti állatok mindig szem előtt legyenek, miközben vidám hangulatot varázsolnak a gyerekszobába! Képzeld el, hogy kicsid minden állat nevét tudni fogja angolul is, és meg is tudja majd mutatni Neked! Ez a poszter nélkülözhetetlen a játékos nyelvtanulás során.

 

Kinek szólnak a kártyák?

A legkisebbeknek. Már a 4-6 hónapos babák is szívesen nézegetnek szép, színes képeket. Apró kezükbe tökéletesen passzolnak a kártyák. Kezdjétek ezekkel a játékos angolozást!

Nagyobbacskáknak. A bölcsis, ovis korosztály örömét leli a képek nézegetésében, rakosgatásában. Kis segítséggel már össze is tudják párosítani őket. A kártyákkal való játék jó alkalmat teremt a beszélgetésre. 2-3 éves kortól már memóriajátékokat is játszhattok, illetve a csomagban lévő dominó is lehetőséget nyújt a vidám, észrevétlen nyelvtanulásra.

Mindenkinek, aki szeret játszani. Angolul is.

Hogyan játsszunk a kártyákkal?

 • Beszélgessetek a kártyák nézegetése közben! Ki kicsoda? Hogy mondjuk angolul?
 • Tegyél fel kérdéseket a kártyákkal kapcsolatban! Kicsi az az állat vagy nagy? Milyen színű?
 • Csoportosítsátok őket (lányok, fiúk, kicsik, nagyok, színek szerint stb.)!
 • Játsszatok "keresd a párját" játékot! (Hol a fiú? Hol a lány?)
 • Memória játékot is játszhattok!
 • Játsszatok a dominókkal! Jó szórakozás az egész családnak!
 • Lásd a mellékelt használati útmutatót és a játékötleteket!
 • A kártyákkal történő játéknak csupán a kreativitásod szabhat határt.


Mit mondanak, akik már beszerezték?
 
"Érdemes volt várni... :-) Ma meghozta a postás a csomagot, amely nagy sikert aratott. Gratulálok a munkádhoz! Köszönjük!" (T. Niki)
 
"Gratulálni szeretnék hozzá, nagyon jópofa kis csomag, egyből elnyerte a 2 éves fiam tetszését is. A pici lányomnak is annyira tetszenek a színes kártyák, hogy még kúszni is elkezdett, hogy elérje őket... 20 percnyi játék után Hunor már az összes állat nevét tudja, kedvence a hippopotamus :) Szóval, köszönjük szépen, kíváncsian várjuk majd a következő csomagot is! :)" (K. Enikő) 
 
"Nagyon tetszik a könyv és a kártya is. :D A maci a kedvenc. :)" (Z. Szilvi)
 
"Nagyon tetszik, a kisfiam is kerek szemmel nézegette a kártyákat!!! Alig várom, hogy belemerüljek. :-) Köszönjük!!!" (V. Ági)Mennyibe kerül az Állati jó Baba Angol Csomag?
 
Állati jó Baba Angol Csomag

 3990,- 

(plusz 725 Ft postaköltség)

Vagy vedd át személyesen a csomagot Szegeden!

 

 


Megrendelem az Állati jó csomagot!

 

 

Minőségi idő, tudás, fejlődés közös játék közben!


Kíváncsi vagy a kulisszatitkokra? Ha még nem láttad, itt megnézheted, hogyan keltek életre ezek az állati jó figurák! :)

 

100%-os garancia

Nekem szívügyem a korai nyelvtanulás, a nyelvátadás. Az anyagokat is ennek megfelelően, nagy gonddal készítem. Ezért is nagyon fontos számomra, hogy az általam megálmodott és megalkotott termékekkel valóban elégedett legyél, szívesen használd őket, és másoknak is jó szívvel ajánld, ha hasznosnak találtad. Ezért azt mondom, ha elégedetlen vagy a csomaggal, ha úgy érzed, semmilyen használható tudást nem nyújt Neked, mégsem tetszik, és egy csepp örömet sem okoz, kérlek, jelezd felénk, és kérdés nélkül visszakapod a pénzed. Hidd el, nincs vesztenivalód. Csak én veszíthetek, de én ismerem az anyagokat, és 100%-ig bízom mindegyikben.

 

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggőszolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info @babaangolonline.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Juhász Építész Stúdió Bt.-vel kötöd (6720 Szeged, Arany János u. 7. Cj: 06-06-008758).

* * *

Megrendelésed után azonnal visszajelzést kapsz e-mailben a fizetési információkkal együtt. Amennyiben ez nem érkezne meg, vagy bármilyen más probléma adódna a megrendeléseddel kapcsolatban, kérlek jelezd nekem az  info@babaangolonline.com címen. Néhány levelezőrendszer nem szeretné, hogy hozzájuss ezekhez a remek anyagokhoz, ezért kérlek, hogy ellenőrizd a "Spam" mappádat is!

 

Gratulálok, hogy volt türelmed végigolvasni ezt az oldalt. Gyorsan kattints a megrendelés gombra!

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor