Ajándék könyv

Spread the love

Szeretnéd, ha gyermeked kicsi korától kezdve – anyanyelvéhez hasonlóan – könnyen és természetesen tanulná az angol nyelvet? Anyanyelve mellett szívesen átadnál neki egy idegen nyelvet, de nem tudod, hogyan?

Ezen az oldalon ingyen letölthetsz 2 db ajándék könyvet. Az Angoltanulás a legkisebbeknek című e-book ellát a szükséges elméleti információkkal és segítséget nyújt az első lépések megtételéhez.

Megtudhatod:

  • mik a leggyakoribb tévhitek a kicsik korai nyelvtanulásával kapcsolatban
  • miért a kicsik a legjobb nyelvtanulók
  • milyen előnyökkel jár a korai nyelvtanulás
  • miért nagyon jó az, hogy Te mint szülő vezeted be kicsidet a játékos nyelvtanulás csodájába
  • hogyan érdemes megtenni az első lépéseket.

Mit tölthetsz le? => Ajándék könyvek!

Az Angoltanulás a legkisebbeknek című e-bookot, melyben fontos információkat és hasznos tanácsokat olvashatsz a korai nyelvtanulással és a játékos otthoni nyelvátadással kapcsolatban.

Mit mondtak róla, akik olvasták?

 Az ajánlott feladatokat a gyakorlatban is kipróbálom. Már el is kezdtük, és nagyon tetszik mindkettőnknek! 🙂
Nagyon köszönöm még egyszer!
Szilvi

Nagyon hasznosnak találtam az e-bookot, és szívből fogom ajánlani más anyukáknak is. Én már alkalmazom 11 hónapos kislányommal a korai nyelvtanulás módszerét, ugyanis már születésétől kezdve angolul beszélek hozzá. Más anyukáknak is szeretném ajánlani, hogy merjenek ebbe belevágni. Ezért is nagyon hasznos a Te oldalad. Még egyszer köszönöm! Zsanett

Mindenféleképpen hasznos. A felmerülő kérdéseket megválaszolja és eloszlatja a kételyeket. Ötleteket ad a kezdéshez és a tanuláshoz. Ezzel a céllal kerestem fel az oldalt. Ajánlanám mindenkinek!

 Gabriella

 

Ráadásként pedig azonnal letöltheted ANGOL GYEREKDALOS KÖNYVECSKÉT, amellyel észrevétlenül vezetheted be gyermeked az angol nyelv birodalmába!

Angol gyermekdalos könyv

Ezt a színes angol gyerekdalos könyvet én készítettem a rajzokkal együtt, és azt az 5 dalt gyűjtöttem össze benne, melyek a legideálisabbak a játékos angolozás elkezdéséhez (Baa, baa, black sheep, Incy Wincy Spider, The wheels on the bus, Row, row, row your boat, Twinkle, twinkle little star). Nyomtasd ki, tűzd össze, és már kezdheted is a játékos otthoni angolozást! Külön is kinyomtathatod a lapokat, dekorálhatod velük a gyerekszobát, vagy a pelenkázó közelében lévő falra is ragaszthatod őket.

Mire iratkozol fel?

Ha feliratkozol, rendszeresen kapni fogod a Motivációs Morzsákat, melyek inspirációval, játékos ötletekkel, az életből vett példákkal segítenek Neked a játékos otthoni baba angolozásban. Ezek elhessegetik a leggyakoribb kételyeket és segítenek megszüntetni a halogatást. Emellett értesítünk a legfrissebb blogbejegyzésekről, újdonságokról és akciókról. Szeretnéd? Akkor gyorsan iratkozz fel, és töltsd le az anyagokat!

FONTOS!

Az e-book linkjét e-mailben küldjük el Neked. Ha nem valós e-mail címet adsz meg, vagy véletlenül elgépeled, a könyv és a dalos könyvecske nem fog eljutni hozzád. Kérlek, ne freemailes vagy citromailes e-mail címet adj meg, mert nagy valószínűséggel nem fogod megkapni a leveleimet. A hírlevélről egyetlen kattintással bármikor leiratkozhatsz.

Letöltés

A letöltéshez add meg kérlek a neved és az e-mail címed!

Csatlakozz hozzánk Facebookon is! Így azonnal értesülsz a legfrissebb információkról, játékokról! Facebook/Baba-Angol-Online (Kattints a “Tetszik” gomb melletti nyílra, és válaszd ki az 1. lehetőséget – “Értesítést kérek”! Így biztos megjelennek a hírfolyamodban az aktuális posztok.)

Kérlek olvasd el, és fogadd el az Adatkezelési tájékoztatót!